Primăvara mea Roz

Chiar dacă port în burtică un băiețel, eu tot roz visez. Cred că este culoarea ce mă prinde cel mai bine sau pur și simplu este o culoare ce se asortează la orice și aici mă refer nu la rozul bonbon ci la cel pudrat, pal. Ar mai fi si culoarea bej care la fel, se potrivește la orice, însă eu prefer ceva culoare.

Când merg în magazin și caut accesorii, mă uit tot la pantofi și genți roz cu toate că am acasă câteva perechi de pantofi roz și mereu îmi zic că nu mai am nevoie de încă o pereche de asemenea culoare, dar nu mă pot abține.

Partea curioasă a fost când prin primele luni de sarcină nu mai suportam deloc roz sau roșu, doar un albastru-turcoaz și verde închis. Dar o dată cu primăvara au reapărut mofturile roz.

Despre Outfit

Începând cu accesoriile

  • Ochelarii

Mai întâi trebuie să vă vorbesc despre comoara asta de ochelari. Știți momentul acela când cauți ceva anume, un articol de îmbrăcăminte sau ceva de ale casei, nu găsești. Da, mi se întâmpla foarte des și de acum nu mai caut, doar iau. Strategia mea este să merg în plimbare prin magazin și atunci când găsesc ceva super fain și îmi place super mult, nu mă mai gândesc ci cumpăr. Așa s-a întâmplat și cu perechea aceasta de ochelari, ba mai mult au fost și la reduceri. I-am luat din magazinul Tezyo de la brand-ul Aldo cu doar 30 de lei. Sunt mega îndrăgostită de ei.

  • Pantofii

Pantofii sunt din Zara cumpărați de acum 2 ani. Și acolo altă poveste, nu îi gaseam în niciun magazin să arate neprobați de 1000 de ori și nu voiam să îi comand deoarece eu am piciorul lat și mai mereu am probleme la pantofi.

Dar na, știți proverbul acela: “Baba suferă la frumusețe.”

  • Poșeta

Gentuța este de la Musette din colecția de vara 2019, iar povestea ei este că nu îmi permiteam să o cumpăr imediat cum a apărut la preț întreg și am așteptat în speranța că o voi gasii la reduceri. Cum au apărut reducerile am căutat-o în fiecare magazin și nu o mai găseam, până când tot din întâmplare am găsit-o în Sun Plaza și nu vă zic ce fericită am fost.

Bluza este de la Zara (da, am o relație de Love-Hate cu Zara, zic așa pentru că uneori au niște articole minunate, iar alteori nu știu exact cine s-a gândit la design-ul lor și arată ca scoase de la tomberon)

Iar ultimul articol și nu cel din urmă este frumusețea asta de fustă de la Reserved. Este încă în magazine și pe site. Cu toate că sunt însărcintă în 7 luni, am reușit să o mai port încă o dată și zic asta nu pentru că nu mă cuprinde ci pentru ca arăt ca un butoi. O iubesc foarte mult, dar mă voi întoarce la ea peste câteva luni.

Iar la sfârșitul zilei de 8 Martie zic și eu un La mulți mulți ani vouă, nouă femeilor și mamelor. Multe zile poate chiar toate așa roz ca outfit-ul meu și senine ca ziua de azi!

Pentru feed-back mă găsiți pe Instagram aici .

Sper că v-a plăcut articolul acesta, mulțumesc pentru citire, pe curând!

Share: