Bujori cu iz de carantină

Bujori cu iz de carantina, da,da ai citit bine, că doar pozele sunt făcute în spatele blocului și pe balcon, vei vedea spre final. Pentru a ieși afară ne-am uitat de două ori în stânga și dreapta să nu dam nas în nas cu domnii polițiști.

Mai întâi să vă zic despre ziua în care scriu articolul. Este o frumoasă zi de duminică, o zi de primăvară superbă în care aș fi putut ieși afară în parc sau la plimbare in mall (atât cât mă mai țin picioarele) sau acasă la țară. Dar cuiva astă iarna i s-a făcut poftă de ciorbă de lilieci, iar acum toți ne chinuim care cum putem prin apartamente, garsoniere, studiouri sau în cel mai perfect caz, acasă la țară.

Cel mai important lucru este că ieri, sâmbătă, 25 aprilie 2020 am intrat în 9 luni de sarcină sau 36 de săptămâni. Da știu, unii puteți spune că nu sunt 9 luni ci 8 luni si un sfert, poate fi așa sau invers. Exact nu găsesc pe nicăieri așa că mai bine rămânem la 36 de săptămâni. Aș fi preferat să nu nasc în plină pandemie, însă partea bună la treaba asta e că voi povesti prichindelului nostru de timpurile în care s-a născut.

Probabil soțul nu va avea voie să intre cu mine în maternitate și de asta mă tem, pentru că știu că voi avea nevoie de el. El mă liniștește imediat, cine mă cunoaște știe că ma aprind repede. În fine, sunt femeie, iar femile sunt făcute să treacă prin dureri și evenimente neplăcute, că doar suntem blestemate de la începutul lumii, dar aici este un alt subiect și nu vreau să intru acum în el.

Despre maternitate, naștere în pandemie și alte delicioșenii din acestea, vom vorbi poate în vreo luna sau două.

Aseară, sâmbătă, am avut un mic episod să zicem de anxietate, dar parca e prea greu cuvantul, m-am simțit puțin mai rău, iar Elvis, soțul a observat imediat și cum vă ziceam m-a liniștit. Dar azi dimineață m-a lăsat cu gura căscată.

Eu sunt o persoană care mă prind repede dacă vrei să îmi faci o surpriză, la cel mai mic detaliu îmi dau seama, sunt suspicioasă, dar nu și de data asta.

Cum suntem în carantină încă și presimt că nu vom ieși repede, singura metoda ca eu să am flori e ori sa merg la Lidl să îmi iau trandafirii aceia mici și superbi, ori să comandam de la florariile online. Încercăm pe cât posibil să ne aprovizionăm de la Mega Image de la parterul blocului și astfel nu plecăm mai departe de atât. Deci faza cu Lidl pică și ne rămane floraria online care vine la ușă.

Povestea

Săptămâna asta aștept un colet de la H&M, dar încă nu am primit mail că acest pachet este predat curierului, atunci când am auzit interfonul chiar m-am mirat, dar apoi m-am gândit: poate vine bunica la mine nerăspunzând dimineață la telefon și îmi face o surpriză. Și apoi Elvis m-a păcălit că ar putea să vorbească la telefon cu cineva de la serviciu în caz că sună cei de la florarie. Cum spuneam la cel mai mic detaliu îmi dau seama, dar acum a pregătit tot să iasă perfect. Bun, sună cineva la interfon, ajunge în fața apartamentului, Elvis i-a “pachetul” și mi-l aduce. Când am văzut mega buchetul de bujori corai nu mai știam ce să zic. Știam cât de scumpi sunt și ce cheltuieli avem pentru venirea primului nostru bebeluș pe lume, dar cumva a găsit el o variantă pentru a-și face nevasta fericită, cum o face mereu!

Și atunci am decis să facem câteva poze deoarece, știți și voi, ele nu rezistă la nesfârșit.

Cum spuneam, am ieșit în spatele blocului și pe balcon, nu că trebuie să dau explicații cuiva, dar așa e frumos.

Și cum nu m-am oprit la un singur outfit am zis să încerc și altfel. Nu știu care îmi place mai mult așa că pun și rochia de care eu sunt îndrăgostită.

Despre outfituri

Primul look cel cu fusta și bluză:

Fusta: https://www.zara.com/ro/ro/fust%C4%83-plisat%C4%83-cu-curea-p04886278.html?v1=41654996&v2=1445861

Bluza:https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0842724004.html

Pantofi: https://www.reserved.com/ro/ro/xz262-39x/block-heel-pumps

Cele 3 articole încă sunt disponibile în magazinele online.

Despre al doilea look, cel cu rochia nu vă pot da multe detalii deoarece nu o mai găsesc online, fiind din colecția de sale-uri de astă vară. Este o rochie de la Joseph Janard, articole ce se vând la magazinele Peek&Cloppenburg.

Iar cel mai important obiect din pozele astea reprezintă buchetul de flori care este de la Floraria Iris.

Sper din tot sufletul să vă fi plăcut acest articol și povestea mea din ziua de 26 aprilie. Poate data viitoare vorbim despre bebe. Toate cele bune și pe curând!

Share: