Poveste de toamnă cu aparat dentar

Poate pentru majoritatea dintre voi care citiți aceste rânduri nu pare ceva ieșit din comun, ci cât de normal se poate.

Este timpul ca în sfârșit să mă bucur cu gura până la urechi!

Am așteptat să zic această frază de când și-au făcut apariția cei 4 canini frumoși și țanțosi la mine în cavitatea bucală.

Povestea apartului dentar nu este lungă întrucât, copil fiind, am mai purtat unul din acela mobil care se numeste disjunctor. Din mai multe motive nu am reușit să duc tratamentul la capăt, iar acum am fost nevoită să îmi iau la revedere de la 3 premolari frumoși și sănătoși.

Nu mai contează ce a fost, contează prezentul.

Iar prezentul este acesta: am aparat dentar!

Doar ce l-am pus de 2 luni și sunt tare mulțumită de rezultat, chiar dacă mai am de purtat încă 2 sau mai mulți ani. Da, știu, încă nu s-au îndreptat complet, însă în acest moment pot zâmbii și vorbii cu cineva fără să mai speri persoana în cauză.

Acest articol nu este neapărat despre aparatul dentar cât despre o zi minunată petrecută în nordul Bucureștiului cu asemenea culori magnifice de toamnă.

După o săptămână înnorată și rece, sâmbăta aceasta a venit la timp bucurându-mă că totuși pot prinde culorile toamnei pe o zi însorită.

Fotografiile le-am făcut în parcul Herăstrău și pe bulevardul Kiseleff, în zona unde dacă aș avea suficienți bani, m-aș muta chiar și într-o garsonieră.

Acolo unde se află binecunoscuta magnolie pe strada Mahatma Gandhi este o zonă foarte liniștită, nu se aude nici o manea, niciun câine, parcă nici țipenie de om.

De fiecare dată ajunși acolo vorbim în șoaptă, așa de liniște este.

Dar la cât de piperate sunt prețurile, nici nu îndrăznesc să deschid Imobiliare.ro, în primul rând fac infarct și în al doilea rând cred că nu există.

Ar putea fi o zona exclusivistă unde stau doar generații sau în cel mai bun caz o chirie de se sperie portofelul.

Cât despre outfit am o altă poveste.

Cu o seară înainte am probat mai multe outfit-uri, având în vedere că va trebui sa mă decid la două pentru pozele de a doua zi (un mic indiciu – urmează un articol cu outfit-ul 2 de care sunt și mai mândră)

Am luat cizmele (le voiam neaparat pe acestea) și le-am pus lângă fuste să vad cu care se potrivește cel mai bine.

Mare mi-a fost mirarea să observ cât de bine se asortează cu această fustă pe care o am cumpărată de acum 2 ani din Reserved

Și acum să găsim topul. Aveam de ales între unul negru și unul cam în același ton cu fusta.

Și am găsit!

Dacă aș fi ales topul negru, atunci aș fi pus cureaua neagră (cea pe are o veți vedea în articolul următor), dar am ales cămașa de la Zara și automat am ales o curea maro.

Cizmele sunt tot de la Zara tot cumpărate acum ceva timp.

Iar cureaua tot de la Zara, aceasta din urmă aparținând unei rochii orange pe care aș mai cumpăra-o o data dacă s-ar putea.

Uitându-mă la compoziția mea m-am umplut de fericire, ca un copil ce este mulțumit de construcția sa de lego.

M-am îmbrăcat repede repede dar nu în oglindă, ca atunci când voi fi gata să ma pot bucura de întreg outfit-ul și în cele din urmă să am o surpriză.

Și așa a fost!

Bluză

Curea

Fustă

Cizme

Am încercat să exemplific aici un outfit, nu este fix aceeași paletă de culori însă este aceeași idee.

Sper să vă placă, să încercați și să reveniți pe blogul meu pentru mai multe articole și idei asemănătoare.

Vă mulțumesc!

Share: